VisitJuelsminde

10 børnevenlige oplevelser i Juelsminde

I Juelsminde kan ungerne udforske byen, mens de løser opgaver på en vaskeægte skattejagt, heppe på den hurtigste krabbe på havnen og meget mere. Få 10 anbefalinger til sjove aktiviteter med børnene lige her.

Vejen fra slukknappen på ipad'en til et væld af spændende oplevelser for børn og barnlige sjæle er ikke lang her i Juelsminde.

For her gemmer sig en masse små og store opdagelser rundt om ethvert hjørne.

Få en krabbe på krogen, gå på jagt i røverborgen Stagsevold eller giv den gas i junglegyngerne. Nogle gange er den største luksus den tid og de eventyr, vi har - sammen. Kom og vær med!

Ægte leg kan ikke planlægges. Ofte er den ikke længere væk end en tøjklemme for enden af en snor, når der skal fanges krabber på havnen. På Juelsmindehalvøen er der plads og rum til både hygge og spænding - og den næste mulighed for at slå dig løs er altid inden for rækkevidde!

Gå på opdagelse dine muligheder. Vi glæder os til, at du kommer og leger med!

 

10 tips til oplevelser med ungerne

List
Map
01

Hvem er den hurtigste krabbe på havnen?

På Krabbebroen på havnen kan ungerne få mange timer til at gå med at fange krabber og dyste mod hinanden på væddeløbsbanen - for krabber! Nogle gange skal der ikke mere til. Her kan familien være sammen og gå på opdagelse i krabbernes undersøiske verden - og i is-udvalget hos det nærliggende is-hus!

02

Find skatten - og vind en medalje!

Kalder alle landkrabber! Tag med på en eventyrlig og sjov skattejagt i Juelsminde. Der er garanteret en hyggelig og aktiv stund for hele familien, endda med en gratis medalje til de mindste som bevis for bedriften.

03

Giv den fuld gas i Juelsminde Naturlegepark

Juelsminde Naturlegepark er ikke bare en legeplads – det er et kæmpestort mekka for spil og leg. Her kan du rutsje ned ad et bjerg, spille på multibanerne, dyrke skovfitness, se om du kan klare tarzanbanen eller nyde en is i de hyggelige naturomgivelser.

Stagsevold hangout for robbers and pirates
04

Tag på røverjagt i en ægte borgruin

Når du krydser voldgraven over den lille træbro til Stagsevold Borgruin kan alt ske! For her midt i Staksrode Skov ligger en lille middelalderborg gemt - så pak dit sværd og hold godt øje med røvere og andet godtfolk!

05

Fri leg i fede omgivelser

Mellem Juelsminde og Vejle ligger landsbyen Barrit. Her finder du et helt univers af fede indendørs- og udendørs aktiviteter: Motoriksal, sanserum, idrætshal med mulighed for boldspil og udendørs skatebane, tarzanbane, multibane og beachvolley - og et shelter!

Glud Museum authentic open-air museum with summer activities for childrenGlud Museum autentisk frilandsmuseum med  sommeraktiviteter til børn
06

Tag på en rejse tilbage i tiden

Hvordan levede folk mon i gamle dage - altså i ægte "gamle dage" hvor der hverken var ipads, køleskabe eller elektriske lyspærer? Det finder du svaret på på Glud Museum på den nordlige del af Juelsmindehalvøen. Kom og prøv kræfter med arbejdende værksteder og masser af leg og læring.

Active on Hjarnø
07

Hiv cyklen med på øhop

Tag på øhop i Horsens Fjord. Fra Snaptun tager I den 5 min. korte sejltur til Hjarnø, hvor I kan tage på opdagelse og derefter snuppe cykelfærgen videre til Alrø. Via en dæmning kan I her komme videre til nordsiden af Horsens Fjord og faktisk cykle hele vejen rundt om Horsens Fjord!

Familie sejler i kajak fra Juelsmindehalvøens Kajakudlejning
08

Familievenlige sit-on-top kajakker på fjordene

Det stille vand i både Horsens og Vejle Fjorde er oplagte til familievenlige kajakture. Lej fx de mere stabile sit-on-top kajakker og sejl på opdagelse eller fisketur - enten for jer selv eller på en guidet tur.

 Mini golf for children and adults at Juelsminde Strand Camping
09

Giv familien stryg i et slag minigolf

En klassiker, der aldrig går af mode: Minigolf er for alle i et skønt mix af konkurrence og spas. I Juelsminde finder du flere baner - fx denne sjove og velholdte bane midt i byen. Tag familien under armen - og må den bedste spiller vinde!

Pige og mor med dino i Givskud Zoo
10

I løvens gab!

I GIVSKUD ZOO kører I i egen bil eller safaribus rundt mellem de vilde dyr, som går frit rundt. Det er en helt særlig oplevelse at se dyrene på så tæt hånd i naturlige omgivelser. Turen tager ca. 45 minutter fra Juelsminde.